Ga naar hoofdinhoud

Kraamzorgbureau

Because U Care begrijpt hoe bijzonder de eerste dagen van een kind zijn en hoe belangrijk het is dat de ouders hierbij op een professionele maar toch ook persoonlijke manier ondersteund worden. Daarom zijn onze kraamverzorgende geschoold zodat zij de jonge ouders en hun pasgeboren baby zo goed mogelijk kunnen helpen bij de eerste stapjes van een nieuw leven.

Neem contact op!

Because U Care zorgt dat jouw kraamzorgbureau altijd over voldoende personeel beschikt. Het voordeel is dat je in tijden dat het wat minder druk is geen vaste personeelskosten hebt.

Tevens ontzorgen wij op het gebied van scholing en bijscholing. Want deze kosten nemen wij geheel voor onze rekening. Al onze kraamverzorgende volgen de nieuwste trainingen en opleidingen.

Wij helpen jullie graag bij het invullen van jullie opdrachten. Wat de reden voor detachering ook is, wij zorgen voor de juiste professional. Because U Care houdt rekening met al jullie vereisten en voorkeuren gedurende het hele wervingsproces. Wij bieden alleen de meest geschikte kandidaten aan, hierdoor kunnen jullie sneller beslissen welke kandidaat het beste binnen jullie kraamzorgbureau past.

Waarom Because u Care?

  • Gespecialiseerd in kraamzorg
  • Enthousiaste, persoonlijke, professionele kraamverzorgende
  • Deskundige bemiddeling
  • Persoonlijke accountmanager
  • Korte lijnen

Matchingsproces

Because U Care brengt samen met u in kaart wat, voor u, de belangrijkste criteria zijn waar de kraamverzorgende aan moet voldoen. Op basis hiervan matchen wij u met de bij ons in portefeuille zijnde kraamverzorgende. U heeft zelf een kennismakingsgesprek en kunt zo zelf bepalen of zij voor u de meest geschikte kandidaat is.

Bij spoedaanvragen kunt u vertrouwen op ons professionele oordeel en inschattingsvermogen en beslissen wij wie er naar het gezin gaat. Uiteraard wordt er contact opgenomen met u en het gezin of u tevreden bent over onze kraamverzorgende.

Wij horen graag van je!

Wil je meer weten wat wij voor jou als kraamverzorgende kunnen betekenen? Of wil je graag aan de slag als Mama’s rechterhand? Neem vandaag nog contact op met Because U Care.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top