Ga naar hoofdinhoud

Waarom is Because U Care uniek?

Wij zijn het eerste detacheringsbureau gespecialiseerd in de kraamzorg!

Neem contact op!
Mama's rechterhand kraamzorg uitzendbureau

Diana merkte dat er vanuit de kraamverzorgende en vanuit de kraamzorgbureaus behoefte is aan verbinding tussen deze twee partijen. Om beide partijen te kunnen ontzorgen heeft zij Because U Care opgericht en vormt zij samen met Claudia en Brenda een hecht team. Soms ontstaat er een tekort aan professionele kraamverzorgende die voor kortere periode inzetbaar zijn. Dit kan diverse oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door tijdelijke drukte, ziekte, groei van het kraamzorgbureau enz. Aan de andere kant zijn er genoeg gepassioneerde kraamverzorgende die van hun vak houden en dit het liefst uit willen oefenen maar niet meer fulltime willen werken. Dit doordat ze bijvoorbeeld zelf kinderen hebben.

Missie

Onze missie is om deze twee partijen d.m.v. ons detacheringsbureau samen te brengen en te zorgen voor de beste match! Wij matchen ook (aanstaande) moeders met hun persoonlijke PA, mama’s rechterhand.
Vrouwen die met alle liefde en toewijding bijspringen in jouw gezin en je ondersteunen op de vlakken waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Ons Team

Ons team bestaat uit deze drie gepassioneerde vrouwen die er alles aan doen om de perfecte match tot stand te brengen.

Diana

“Bij Handle with Care heb ik mijn kennis overgedragen aan een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden. Hier heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan.

Binnen Handle with Care Geboortezorg merkte ik een tekort aan kraamverzorgende in de branche en heb hiervoor een oplossing gezocht … Because u Care! Het detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in kraamzorg.

Als CEO binnen Because u Care ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.”

Brenda

“Binnen Because u Care ben ik werkzaam als Online Business Manager. En houd ik mij bezig met diverse uiteenlopende taken. Zo ondersteun ik Diana zodat zij zich kan focussen op haar dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast werf ik het personeel en onderhoud ik contact met onze opdrachtgevers.
Tevens ben ik het aanspreekpunt voor onze kraamverzorgenden. En ben ik verantwoordelijk voor de website en social media.

Zelf ben ik moeder van 4 kinderen en ik vind het bijzonder om nu bij te mogen dragen aan een mooie kraamperiode van andere moeders.”

Claudia

“Binnen de HWC Group ben ik al een aantal jaar Manager Financial Services. Hiervoor heb ik op de planning van de kraamzorg gezeten. Hier heb ik mijn ervaring opgebouwd in de zorg. Want daarvoor kwam ik nl. uit de transportsector en was ik vrachtwagenchauffeur.

Voor Because u Care ben ik de ondersteunende factor van de financiën en denk ik mee in de processen.

Zelf ben ik bonusmama en hoop ik ooit nog eens zo’n topper uit de kraamzorg nodig te hebben!”

What they say

Ik werk er sinds februari en wil nooit meer weg. Alles is bespreekbaar niks is gek, raar. Korte lijnen duidelijkheid.

Kraamverzorgende
Flevoland
Rating: 4

Ik ben als freelancer verbonden aan Because U Care. Maar het bijzondere is dat ik wel als een volwaardig lid van het team gezien wordt. Dit zegt veel over wat voor bedrijf Because U Care is namelijk persoonlijk en betrokken. Dus wat mij betreft een fijn bedrijf om mee samen te werken of voor te werken.

Online Business Manager
Op afstand
Rating: 4

Goede balans gevonden tussen werk en privé, heel veel is mogelijk en bespreekbaar en staan altijd klaar als je in het werkveld ergens tegen aan loopt, er word naar je geluisterd wat ik vaak miste bij andere werkgevers.

Kraamverzorgende
Gouda
Rating: 5

Wij horen graag van je!

Wil je meer weten wat wij voor jou als kraamverzorgende kunnen betekenen? Of wil je graag aan de slag als Mama’s rechterhand? Neem vandaag nog contact op met Because U Care.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top